Wat kunt u verwachten tijdens deze beurs?

Bent u geïnteresseerd in computergestuurd borduren en/of creatief bezig zijn met een snijplotter ?

Dan mag u deze Borduur- en plotterbeurs (van 09.30 tot 17.00 uur) niet missen !

Ook voor deze beurs is er weer gewerkt aan een ruim assortiment van machines en materialen op het gebied van machinaal borduren en het werken met de snijplotter. Dit aanbod wordt verzorgd door diverse standhouders, verdeeld over drie zalen (Sporthal, Theaterzaal en de combi Van de Burgh-/Van Bylandtzaal), zodat een spreiding van de bezoekers wordt bevorderd en wachttijd zoveel mogelijk voorkomen. Aanvullend zal de beurs ook ruimte bieden voor stands met lectuur en benodigdheden voor andere hobby’s. In de combi Van de Burch-/Van Bylandtzaal vinden naast de verkoop ook softwaredemonstraties plaats. Alhoewel we diverse contacten hebben gelegd, zijn we er niet in geslaagd om ook dit jaar weer plotterworkshops te realiseren. Wellicht volgend jaar wèl.

De inschrijving van standhouders voor de beurs is compleet. Naast de softwaredemonstraties voor machinaal borduren en plotteren zijn er op de beurs dus stands met borduurmachines, -software en -benodigdheden (waaronder diverse soorten verstevigingen, ringen en garens), plottermachines, -software en -benodigdheden (o.a. diverse vinyl) en transferpersen. Maar ook zult u er stands kunnen vinden met zaken als patchwork/quiltstoffen, -patronen en benodigdheden, patroontekensystemen, textielverzorgingsapparatuur, houten figuren, loeplampen, magazines, badstof, vilt, lintjes, kant, band, kralen, knoopjes, bedeltjes en ander decoratiemateriaal en zelf gemaakte geborduurde of gedrukte spullen. De opsomming is niet compleet. Onder ‘standhouders’ in het pull-down menu is nadere informatie te vinden over de standhouders en een samenvatting van hun assortiment.

Daarnaast is de beurs natuurlijk weer een gezellige ontmoetingsplek. Veel borduur- en/of plotterhobbyisten kennen elkaar bij naam van de internetlijsten, facebook of mailen met elkaar. Onder de goede zorgen van Arie en zijn vriendelijke medewerkers zal in de foyer van De Lockhorst veel worden bijgepraat onder het genot van een kopje koffie of thee.

Deze website wordt continu bijgewerkt en biedt daarom steeds de laatste informatie. De indeling van de stands over de zalen en de plattegronden zijn inmiddels ook toegevoegd en te vinden onder het pulldown menu 'info beurs'.

Berichten over de Borduur- en plotterbeurs 2018 zijn ook te volgen op Facebook .