Wat kunt u verwachten tijdens deze beurs?

Bent u geïnteresseerd in computergestuurd borduren en/of creatief bezig zijn met een snijplotter ?

Dan mag u deze Borduur- en plotterbeurs (van 09.30 tot 17.00 uur) niet missen !

Ook voor deze beurs wordt er weer gewerkt aan een ruim assortiment van machines en materialen op het gebied van machinaal borduren en het werken met de snijplotter. Dit aanbod wordt verzorgd door diverse standhouders, verdeeld over drie zalen (Sporthal, Theaterzaal en Van de Burghzaal), zodat een spreiding van de bezoekers wordt bevorderd en wachttijd zoveel mogelijk voorkomen. Aanvullend zal de beurs ook ruimte bieden voor stands met lectuur en benodigdheden voor andere hobby’s. De verkoop in de Van de Burchzaal wordt afgewisseld met softwaredemonstraties en we streven er naar om in de Van Bylandtzaal ook weer workshops te organiseren over verschillende plottertechnieken.

De lijst met standhouders is nog lang niet compleet, maar u kunt er op vertrouwen dat er in de drie zalen weer van een uitgebreid en gevarieerd aanbod sprake zal zijn. Naast de softwaredemonstraties voor machinaal borduren en plotteren en de plotterworkshops zijn er op de beurs dus stands met borduurmachines, -software en -benodigdheden (waaronder diverse soorten verstevigingen, ringen en garens), plottermachines, -software en -benodigdheden (o.a. diverse vinyl) en transferpersen. Maar ook zult u er naar verwachting stands kunnen vinden met zaken als patchwork/quiltstoffen, -patronen en benodigdheden, patroontekensystemen, textielverzorgingsapparatuur, houten figuren, loeplampen, magazines, badstof, vilt, wol, tassen, lintjes, kant, band, kralen, knoopjes, bedeltjes en ander decoratiemateriaal en zelf gemaakte geborduurde of gedrukte spullen. De opsomming is niet compleet. Onder ‘standhouders’ in het pull-down menu is nadere informatie te vinden over de standhouders en een samenvatting van hun assortiment.

Daarnaast is de beurs natuurlijk weer een gezellige ontmoetingsplek. Veel borduur- en/of plotterhobbyisten kennen elkaar bij naam van de internetlijsten, facebook of mailen met elkaar. Onder de goede zorgen van Arie en zijn vriendelijke medewerkers zal in de foyer van De Lockhorst veel worden bijgepraat onder het genot van een kopje koffie of thee.

Deze website wordt continu bijgewerkt en biedt daarom steeds de laatste informatie. De indeling van de stands over de zalen en de plattegronden worden op een later tijdstip nog toegevoegd.

Berichten over de Borduur- en plotterbeurs 2018 zijn ook te volgen op Facebook .