LClogo

 

Programma presentaties

(snijplotter en borduursoftware)

 10.30 uur:

  Snijplotters (ScanNcut / Cameo)

 12.00 uur:

  Premier+™2 borduursoftware

 13.15 uur:

 Snijsoftware (Sure Cuts a Lot – SCAL)

 14.30 uur:

  Snijplotters (ScanNcut / Cameo)

 

 
Leontine

 

 

In de combi Van der Burchzaal/van Bylandtzaal verzorgt Leontine Luijsterburg (foto) van Leokas Creative gedurende de gehele dag presentaties (zie het opgenomen tijdschema).

In één van de presentaties komt de multi format borduursoftware Premier+™ 2 van PFAFF en Husqvarna VIKING aan de orde. De mogelijkheden van deze software en het eventueel volgen van een online lesprogramma worden nader uitgelegd.

Tijdens de presentaties over de snijplotters gaat Leontine in op de gebruiksmogelijkheden van de ScanNcut snijplotter van Brother en de Cameo van Silhouette en bijbehorende software. Tevens is er een demo van de ruim toepasbare snijsoftware ‘Sure Cuts a Lot (SCAL)’. Tips en trucs stimuleren het creatief toepassen daarvan voor leuke resultaten.

Naast de presentaties is er in dezelfde zalencombi de hele dag de gelegenheid om plottermaterialen, fournituren en borduurbenodigdheden aan te kopen. Tussen de presentaties door kunt u Leontine aanspreken voor al uw vragen over de software en materialen. Voor verdere informatie over de presentaties, workshops en/of online lessen wordt verwezen naar haar webshop of haar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..